| Rubrika Je to možné?
Diskusia k článku
WorldWideWeb Register – podvod za 957 €
masko
08. 03. 2009, 22:14
hmm, tak to ti asi nepomozem :) podla mna je to celkom zrejmé.
dadmtb
08. 03. 2009, 21:41
dadctm [a] gmail.com
Neako som nepochopil o com vlastne ten článok je :-/
naspäť
Pridať komentár
WorldWideWeb Register – podvod za 957 €
Tento týždeň som aj ja „konečne“ obdržal svoj historicky prvý list, ktorý ma láka „aktualizovať údaje o mojej webstránke“ a tým ju zaradiť do akéhosi superfiktívneho katalógu. Tak som sa potešil, že si na mňa spomenuli. O týchto celkom rafinovaných podvodoch som už prečítal množstvo článkoch a diskusií, kde sa vyplakávali zúfalci, čo naleteli. Úprimne, mi ich je ľúto, verím, že v zmätku a pod záľahou množstva iných papierov sa dá ľahko podpísať čokoľvek. Preto odporúčam uvedomiť si silu pečiatky a podpisu. A hlavne čítať… Aj to čo je písané malými písmenkami. Neodporúčam podpisovať nič bez poriadneho overenia. Pravdupovediac, nedočítal som sa, že by majstri z tejto firmy niekedy vysúdili nejakú čiastku z takto „podvedených“ ľudí, ich stratégia je však založená na zastrašovaní. Po niekoľkých upomienkach, narastajúcich úrokoch, vyhrážkach súdom sa množstvo ľudí zľakne a radšej zaplatí… Keby som naletel, vyšlo by ma to solídnych 957 €.
WorldWideWeb Register ma praktiky veľmi príbuzné, takmer až zhodné, so známejšou „firmou“ – European City Guide. Vzhľadom na to, že takáto činnosť pravdepodobne celkom dobre vynáša, určite bude podobných špekulantov viac.
Súvisiace linky:
http://antiecg.sweb.cz/hlavni.htm
(Anit European City Guide)
http://www.spotrebitele.info/clanek.shtml?…
(České Sdružení obrany spotřebitelů)


